Помещение и оборудване

Фитнес център "Титан" се намира в помещение с размер 350м2 прилежащо към сградата 149-то училище в
ж.к. Овча Купел 2

Оборудване 

 

Фитнесът е изцяло оборудван с професионални машини, подбрани специално от екип от хора които се занимават със силови и аеробни тренировки, вече повече от две десетилетия. Всички уреди които можете да намерите при нас са на реномирани марки като - LifeFitness, Nautilus, Technogym, Gym80.  
Разполагаме с добре подбрана гама от кардио уреди на доказаната марка в бранша "LifeFitness", която включва 4 броя пътеки, 2 крос тренажора, 2 велоергометъра + един с облегалка за по-голямо удосбство при по-продължително трениране. 
Фитнеса е много добре оборудван с машини за всички видове упражнения и натоварване на всеки мускул. Изключителното при нас е, че разполагаме с 9 различни уреда за различен ъгъл на натоварване на гръдния мускул, както и 6 различни уреда за гръб и 4 за коремна мускулатура. Тук можете да намерите също пълен набор от специализирани уреди за тренировка на ръцете и краката. 
Заповядайте на вашата първа тренировка, която е абсолютно безплатна и се уверете сами в безкомпромисния избор на оборудването! 

Климатична инсталация и съблекални

 

Фитнесът разполага с изцяло реновирани и перфектно поддържани хигиенично мъжка и дамска съблекални, оборудвани с бани, тоалетни, големи и малки шкафчета с ключ и пейки за ваше удобство. В дамската съблекалня можете да намерите сешоар а в баните има поставки за вашите козметични принадлежности, с цел да ви осигурим максимален комфорт.

Въпреки че фитнесът се намира в подземно помещение, ние сме подсигурили изцяло климатичните условия и наличието на свеж въздушен поток от външната среда. За целта в залата има монтирани два климатика с голям капацитет на работа, три големи моторни въздуховода в тренировъчната зала, като и два в съблекалните, които служат за извеждане на въздуха от помещението. Въздуховодите работят заедно с отдушници през които влиза свеж въздух отвън, докато стария въздух излиза от помещението. Така ние ви осигуряваме приятни тренировки и така важното  за всяка физическа активност - дишане.